Wat fijn dat u SpeakerKoning bezoekt, welkom!

Even over mijzelf , ik ben Aart van de Wouw, woonachtig in Best ( Nbr).

Al vele jaren actief in de muziekwereld, als actieve DJ, en met verkoop van in mijn ogen het beste in de muziekwereld, RCF /dBtechnologies speaker en PA systemen. Inmiddels al 11 jaar dealer van deze merken, waarbij persoonlijke aandacht mijn drijfveer is. U kunt bij mij rekenen op de beste prijs, uitstekende service en nazorg mocht er wat aan de hand zijn. En u betaalt pas na de levering, wel zo vertrouwd. Ook is een voordeel dat we ons specialiseren in deze vertrouwde professionele merken, en niet verder uitbreiden naar nog meer.

Ook alle installatiemogelijkheden zoals RCF die biedt, bieden we aan, alarmsystemen ( voice) , vaste installaties, en geluid voor winkelcentra, bioscopen, en bijvoorbeeld zwembaden.

Kijkt u rustig rond, en als u vragen heeft of een offerte wil ontvangen, dan hoor ik u graag. Ook voor advies en informatie kunt u terecht bij me. We vermelden geen prijzen, maar geven u die graag natuurlijk.

Het maakt niet uit, u zoekt monitoren of een compleet Line Array systeem, we hebben uitstekende contacten met dbTechnologies en RCF in Koln voor optimaal advies en demonstratie.

  • De beste prijs
  • snelle levering
  • persoonlijk contact
  • luisterdemo in Koln bij RCF/dBtechnologies
  • betalen pas na leveren
  • erkende distributeur RCF dBtechnologies
Aart van de Wouw

De leverancier van Nederland

Op aanvraag zenden we u onze algemene voorwaarden toe, Speakerkoning is uw vertrouwde leverancier .

U ontvangt een track and trace waneer de goederen onderweg zijn.

Transport is door Dachser, UPS. We leveren in de Benelux.

Afhalen in Best ( NBr) kan natuurlijk ook. Betaling hoeft pas na ontvangst /ophalen goederen.

Termijnbetaling in overleg mogelijk bij grotere projecten. Onder voorwaarden.

Reparatie ? Stuur even een email en we reageren binnen 24 uur.

Bestellingen door bedrijven gevestigd in andere EU-landen (die over een geldig BTW nummer beschikken) kunnen aangemerkt worden als intracommunautaire levering. Bij een intracommunautaire levering is de bestelling vrijgesteld van BTW, d.w.z. 0% BTW wordt in rekening gebracht op de eindfactuur (de BTW wordt verlegd naar de koper).

https://www.rcf.it

http://www.dbtechnologies.com/en/home.aspx

Hier vind u het gehele assortiment.

dealer, leverancier RCF en DBtechnologies, RCF, DBtechnologies,rcfspeakers, dbtechnologiesspeakers, actieve speakers, PA systemen, geluidsapparatuur, muziekapparatuur, geluid voor band en DJ . Turbosound dealer.

Over RCF      

RCF werd in 1949 opgericht in Reggio Emilia, Italië. In de loop der jaren is RCF uitgegroeid als marktleider op het gebied van ontwerp en productie van geavanceerde technologie voor professionele en commerciële audio-producten.

RCF is altijd blijven innoveren en is één van de weinige fabrikanten wereldwijd die alle componenten van hun producten zelf ontwikkelen en produceren. De producten van RCF voldoen aan elke behoefte, van kleinere systemen tot grotere complexe projecten.
Al meer dan 60 jaar zijn de belangrijkste afdelingen, zoals R & D- en productie gevestigd in Reggio Emilia. Inmiddels verkoopt RCF haar producten in ruim 100 landen wereldwijd.

Klik hier voor de actuele brochures:

Over DBtechnologies       

Het bedrijf AEB Industriale s.r.l, opgericht in 1974 in Bologna, Italië, is actief in de professionele audiomarkt onder het merk dBTechnologies en is onderdeel van Pro Audio-marktleider RCF Group. Het hoofdkantoor van AEB Industriale bevindt zich in Bologna, waar alle producten van dBTechnologies zijn ontworpen en ontwikkeld. Door de jaren heen, dankzij een beleid van aanzienlijke investeringen in R & D, ontwerp- en productietechnologieën, hebben dBTechnologies-producten aanzienlijke erkenning gekregen voor een aantal baanbrekende technologische innovaties, evenals hun inherente kwaliteitsstandaarden. DBTechnologies is met name een van de pioniers op het gebied van actieve luidspreker- en digitale versterkertechnologieën, terwijl de nadruk ligt op details en design. Een constant onderzoek naar nieuwe materialen en technologieën, samen met het vermogen om unieke ontwerpoplossingen te creëren, zijn de belangrijkste ingrediënten voor een steeds groter marktaandeel en succes. In januari 2017 werd het merk gedistribueerd in 110 landen over de hele wereld, met installatiebedrijven, verhuurbedrijven, geluidsontwerpers en muzikanten met audioapparatuur die geluidsprestaties van topkwaliteit combineert met Made in Italy-ontwerp. Klik hieronder voor de diverse brochures.

Turbosound is een toonaangevende ontwerper en producent van professionele luidsprekersystemen – bewezen door het grote aantal aanbevelingen van grote internationale artiesten en prestigieuze permanente installaties over de hele wereld.

Evoluerend van een PA verhuurbedrijf aan het eind van de jaren ’70, en realiserend dat de route naar het leveren van geluid van hoge kwaliteit bij grootschalige live muziekevenementen luidsprekers vormden in plaats van iemand anders te kopen, ontstond een beginnende productie-operatie met een kleine portfolio van baanbrekende producten: de eerste modulaire full-range PA-kasten met echte midrange, de TMS-3.

De unieke, bekroonde ontwerpen van Turbosound zijn ontwikkeld rond onorthodoxe principes, resulterend in een speciale harmonie tussen geavanceerde technologie in zijn puurste vorm en een natuurlijke benadering van de kunst van akoestische en elektronische engineering. In de loop der jaren zijn er veel principale patenten toegekend aan Turbosound. Turbosound kan het onderscheid claimen dat hij drie Queen’s Awards heeft gewonnen: voor exportprestaties in 1987 en 1997, en voor innovatie in 2012, het succes erkennend van twee baanbrekende ontwerpconcepten – de Polyhorn en Dendritische golfgeleiders die nu het hart van de kern van Turbosound vormen assortiment.

In de grootschalige toerismemarkt heeft Turbosound meer dan 30.000 luidsprekersystemen verkocht, die de markt door de jaren 80 en 90 hebben geleid met zijn befaamde Flashlight- en Floodlight-systemen, en dit blijven doen met de huidige Aspect, Flex Array en grootschalige Flashline-luidspreker systemen, die deze sector domineren. Met behulp van disciplines die zijn geleerd van de meest veeleisende markten, heeft Turbosound ook zijn ontwerpprincipes en gepatenteerde technologie toegepast op de specialistische vereisten van de vaste installatie-, theater-, vererings-, bedrijfs- en A / V-markten.

Als gevolg hiervan vindt u de producten van Turbosound niet alleen op tournee met de bekendste internationale artiesten, maar ook permanent geïnstalleerd op diverse locaties, zoals cafés, pubs, bars en restaurants; nachtclubs, theaters en huizen van aanbidding; en sportcentra, arena’s en stadions.

Turbosound besteedt een toonaangevend percentage van zijn omzet aan onderzoek en ontwikkeling, wat jaar na jaar resulteert in innovatieve productreleases. State-of-the-art meetapparatuur, prototypebouwmachines en speciaal ontworpen geluidskamers ondersteunen allemaal een van de beste professionele akoestische, analoge en digitale engineeringteams ter wereld. Klik hieronder voor de brochure.