Nieuwe merken bij Speakerkoning vraag om meer info .

AKG by Harman

AKG Acoustics

In de wereld van de professionele audio heeft AKG zijn sporen meer dan verdiend als het gaat om microfoons en headsets, draadgebonden of draadloos.

BSS by Harman

BSS Audio

BSS Audio ontwikkelt “state of the art” audio signaal processors. Processors, equalizers, actieve signaal distributie systemen, luidspreker management systemen.

Crown by Harman

Crown Audio

Sinds 1947 een van de meest gewaardeerde ontwikkelaars van versterkers voor de professionele markt.

dbx by Harman

dbx

Wie DBX zegt, denkt direct aan soundmanagement. Een greep uit het aanbod toont ons: driveracks, equalizers, compressoren, limiters en crossovers.

JBL by Harman

JBL Professionel

James B. Lansing startte in 1927 zijn bedrijf en inmiddels is deze eenmanszaak uitgegroeid tot ’s werelds beste componentenfabrikant ter wereld. Binnen elke tak van de Pro Audio wereld., en tevens ver daarbuiten heeft JBL zijn sporen verdiend met zijn producten. Tot op de dag van vandaag vind je deze expertise terug in elk van hun systemen. Van compacte
inbouwspeakers tot de meest geavanceerde Line arrays.

Lexicon by Harman

Lexicon

Sinds de introductie van de eerste digitale processor in 1971 is Lexicon pionier op het gebied van audio processing. Vandaag de dag horen wij de kwaliteit van de processors en effecten terug in 80% van alle professionele studio opnames. De maatstaf op het gebied van digitale audio effecten en processors.

Soundcraft by Harman

Soundcraft

Na de oprichting in 1973 en de introductie van de Series 1, beter bekend als de S1 (de eerste mengtafel in een flightcase) is het vandaag de dag nog immer de toegewijde ontwikkelaar van mengtafels voor live geluid, discotheek applicaties en opname voor TV en radio. Analoog of digitaal, van klein tot groot; Soundcraft heeft het allemaal.

Univox by Edin

Univox

Het Zweedse Univox kan worden gezien als één van de leidende bedrijven in het ontwikkelen en fabriceren van ringleidingen en ringleidingproducten, Univox levert de krachtigste versterkers voor ringleidingen, heeft alle know-how in huis en sinds het bestaan zijn er al 15.000 versterkers verkocht.

Rane

Rane Commercial

Multi-zone processors, Mixers, splitters, Equalisers, Crossovers
Sinds 1981 kiezen muzikanten, DJ’s, aannemers en istallateurs voor de producten van Rane Corporation, een gevestigde vernieuwer in probleemoplossende en betrouwbare pro-audiotools. 

Denon Professional

Denon Professionel

Digitale recorder, mediaplayers, Rack mixers, Speakers, draadloze oplossingen Denon Professional biedt premium oplossingen aan voor de distributie, opame en het beheer van multimedia-signaalbronnen.
Een betrouwbare partner en wereldwijd bekend door veeleisende geluidstechniekers en systeeminstallateurs vanwege hun kwaliteitsproducten door hun uniek ontwerp en hun innovatieve aanpak. 

Marantz Pro

Marantz Professionel

Draagbare recorders, Media Players, DLSR, Interfaces & microfoons
Marantz Professional is een toonaangevede fabrikant van opname- en afspeelapparatuur voor de veeleisende audio-liefhebber.

Stem Audio

Stem Audio

Stem Audio biedt een Ecosysteem van audio oplossingen schaalbaar voor iedere Video Conferencing ruimte. Luidspreker- en microfooninvulling vanuit het plafond, de muur of de tafel met beamtracking technologie en complete interne audio DSP toegespitst op optimale spraakverstaanbaarheid tijdens je gesprek. Geavanceerde microfoontechnologie, complete audio DSP en schaalbaar voor iedere ruimte, maar toch eenvoudige van ontwerp tot management om tijd en kosten onder controle te houden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Open chat
1
Whatsapp ons , binnen 4 uur reactie
Scan de code
We helpen u graag !