De K3 van L-Acoustics

L-Acoustics maakt de K-serie compleet met de introductie van het K3-systeem. Het K3-systeem biedt een full-range oplossing, zonder dat daarbij subwoofers nodig zijn. Bovendien zorgt het extreem efficiënte ontwerp ervoor dat er minder versterking nodig is. Deze eigenschappen maken het K3-systeem gebruiksvriendelijker, maar ook duurzamer en zuiniger om in te zetten.

Het K3-systeem is ideaal voor toepassingen van middelgrote tot grote live evenementen, festivals, bedrijfsevenementen, religieuze diensten en andere evenementen. De K3 elementen zijn low profile, vormen geen belemmering voor de zichtlijnen en kunnen gemakkelijk worden ingebouwd op locaties met beperkte ruimte.

Verder beschikken de K3 elementen over de L-Acoustics Panflex™ technologie. Deze technologie stelt geluidsontwerpers in staat om snel te kunnen kiezen uit vier horizontale richtpatronen: 70° of 110° symmetrisch of 90° asymmetrisch aan beide zijden. Met Panflex en de hoeken tussen de elementen, variërend van 0° tot 10°, kan de dekking van de K3-line precies worden afgestemd op het juiste vlak. Uitgerust met de L-Acoustics karakteristieke DOSC-waveguide, heeft K3 een uitzonderlijke bandbreedte van 42 Hz tot 20 kHz en een maximale SPL van 143 dB.

K3 kan ook gebruikt worden als een aanvulling op de K1 of K2 systemen in offstage of delay setups. Door toepassing van KS28 subwoofers wordt de laagcontour van het systeem nog verder verbreed en verhoogd. Het energiezuinige systeemontwerp van K3 voldoet aan de moderne eisen voor een duurzame inzetbaarheid en is compact genoeg voor ruimtebesparing in de vrachtwagen. Op één LA12X kunnen 6 K3 elementen worden aangesloten, wat betekent dat één LA-RAK AVB-rack tot 18 K3’s kan aansturen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Open chat
1
Whatsapp ons , binnen 4 uur reactie
Scan de code
We helpen u graag !